HJEM menyskiller OM OSS menyskiller TJENESTER menyskiller FOR KANDIDATER menyskiller KONTAKT menyskiller REGISTRERINGSSKJEMA spacer
spacer
  toppbilde
spacer
spacer søk jobb: REGISTRER DEG HER registreringsknapp
spacer
Kandidater overskrift
spacer

- Veien videre! Søk nye utfordringer!

Drømmejobben? På tide å tråkke i karrierestigen? Avansere?

Vi ønsker å se nærmere på dine behov sammen med deg og vi vil gjerne høre hva du drømmer om. Vi er opptatt av at du som kandidat blir tilbudt konkurransedyktige og korrekte betingelser i jobben du skal inn i. Vi legger også vekt på at våre oppdragsgivere er med på å legge forholdene til rette for at du skal trives og fungere optimalt. Svært ofte ender våre oppdrag, som egentlig var ment som et vikariat, opp med fast jobb for rette vedkommende. Å jobbe i vikariater/prosjektansettelser/engasjement, kan gi deg stor frihet og du kan tilegne deg allsidig og bred erfaring innen flere fagfelt.

Hos Norsk Personal blir du en del av et miljø som legger vekt på å ta godt vare på deg, dine behov og dine ressurser. Som en av våre ”ambassadører” er du med på å gi oss et kvalitetsstempel. Vi vil anstrenge oss for å kunne tilby deg meningsfylte og relevante arbeidsoppgaver samt godt arbeidsmiljø. Det vektlegges også muligheter for kompetanseheving og avansement for deg som ønsker dette.

Vi har til en hver tid flere spennende stillinger å tilby. Ta gjerne kontakt med oss, for å høre hva vi kan gjøre for deg.


Norsk Personal AS, sentralbord 476 33 900 firmapost@mnpersonal.no